Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@23:40:01 GMT

تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۵۲۰۳

تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری

لحظه سال تحویل و تاریخ عید نوروز به میلادی ، شمسی و قمری با جزئیات به شرح زیر می باشد . امیدواریم لحظات خوب و خوشی داشته باشید.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، عید باستانی نوروز به عنوان یکی از اعیاد کهن ایرانی، به عنوان بزرگ ترین مراسم ملی مذهبی مردم ایران و همچنین کشورهای اطراف که زمانی جزو قلمرو سرزمینی این کشور بودند، محسوب می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین ایرانیان در عید نوروز

آداب و آیین مردم ایران در گرامیداشت ایام عید نوروز مورد توجه بسیاری از فرهنگ ها و قوم ها قرار دارد . با گسترش رسانه های ارتباطی و انتقال سریع سنن و فرهنگ ها به تمام نقاط جهان، امروزه شاهد هستیم عید نورز در سرآمد بسیاری از آیین ها در جهان می درخشد .

تاریخ عید نوروز به شمسی

آغاز آخرین سال از قرن 13 شمسی و شروع سال 1399 از صبح روز جمعه یکم فروردین ماه است .

تاریخ دقیق عید نوروز سال 1399به تقویم شمسی برابر است با ساعت ۷ و ۱۹ دقیقه و ۳۷ ثانیه، روز جمعه ۱ فروردین سال ۹۹ هجری شمسی.

تاریخ عید نوروز به قمری

همچنین بنابر تقویم قمری این روز مصادف با ۲۵ رجب سال ۱۴۴۱ هجری قمری است.

تاریخ عید نوروز به میلادی

و نیز این سال تحویل و آغاز عید نوروز در تقویم میلادی برابر با ۲۰ مارس ۲۰۲۰ میلادی است.

حیوان سال 1399

حیوان سال ۹۹ هم موش خواهد بود و این سال در طالع‌بینی چینی به نام سال موش، نامگذاری شده است..

سال ۹۹، سال کبیسه

در تاریخ هجری شمسی یک سال ۳۶۵ روز دارد. سال رسمی در ایران دوازده ماه دارد، ماه‌های اول تا ششم، ۳۱ روز دارند و ماه‌های هفتم تا یازدهم سی روز هستند. ماه دوازدهم یا اسفند ۲۹ روز دارد که هر ۴ سال یک بار، یک روز به آن اضافه می‌شود. سالی که در آن ماه اسفند ۳۰ روز داشته باشد، سال کبیسه نامیده می‌شود. اسفند ۹۹، سی روز دارد.


انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: عید نوروز نوروز99 آیین عید نوروز سال تحویل نوروز فیلم های نوروزی لحظه سال تحویل تاریخ عید نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وقتی از منظومه شمسی حرف می‌زنیم، خورشید و سیارات و اقمار به ذهن‌ها خطور می‌کند، اما آیا می‌دانستید که فراتر از مدار نپتون (آخرین سیاره منظومه شمسی)، دو منطقه مرموز به نام‌های کمربند کویپر و ابر اورت (Kuiper Belt and Oort Cloud) وجود دارند که در لبه‌های منظومه شمسی قرار دارند؟

ابتدا اجازه دهید در مورد کمربند کویپر صحبت کنیم. این منطقه مانند حلقه‌ای از اجرام یخی است که فراتر از مدار نپتون قرار دارد. اجرام این منطقه به دور خورشید می‌چرخند. برخی از این اجرام مانند سیارات کوتوله مانند پلوتو و اریس بسیار بزرگ هستند. این اجسام یخی بقایایی از روزهای اولیه منظومه شمسی هستند، وقتی که سیارات شکل گرفته بودند. کمربند کویپر خانه دنباله دارها نیز هست! دنباله دارها مانند گلوله‌های خاکی و یخی هستند که وقتی به گرمای خورشید نزدیک شوند تا حدودی ذوب می‌شوند و به همین علت آنها را از روی دم‌های بلندشان می‌شناسیم.

اکنون بیایید دامنه سفرمان را گسترش دهیم و به فراتر از کمربند کویپر و به سمت ابر اورت سفر کنیم. این منطقه در مقایسه با کمربند کویپر بسیار دورتر از خورشید است. ابر اورت مانند یک پوسته یخی غول پیکر است که منظومه شمسی ما را احاطه کرده است. آنقدر دور است که دیدن یا مطالعه مستقیم آن حاصل نشده است. ابر اورت از میلیاردها جرم یخی (از جمله دنباله دارها) پر شده است. این دنباله دارها مدارهای طولانی و بیضی‌ شکلی دارند که طی سفرهای خود به خورشید نزدیک شده و سپس به اعماق فضا می‌روند.

کمربند کویپر و ابر اورت به دلیل جاذبه خورشید شکل گرفته‌اند و بنابراین باید آنها را در رده منظومه شمسی در نظر گرفت اما کمتر به آنها اشاره‌ای می‌شود. مطالعه این مناطق دوردست کمک می‌کند تا در مورد چگونگی شکل گیری منظومه شمسی در میلیاردها سال پیش اطلاعات بیشتری کسب کنیم. دانشمندان از تلسکوپ‌های قدرتمند برای رصد این مناطق و جمع آوری اطلاعات در مورد اجرام یخی و دنباله دارهایی که در آنجا هستند استفاده می‌کنند.  دفعه بعد که به آسمان شب نگاه کردید، به یاد داشته باشید که در منظومه شمسی فراتر از سیارات آشنای دور و برمان، قلمروهای پنهانی نیز وجود دارد که باید کشف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • ۱۹  اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار